Tervetuloa Keravan katsastukseen

Auton katsastus Keravalla

Asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä katsastuspalvelua

Keravan Katsastus Oy hoitaa autojen katsastukset niille varatuissa toimitiloissa Keravan keskustan tuntumassa. Olemme vastuullinen ja kotimainen katsastusasema, jossa jokainen ajoneuvo tarkistetaan ammattitaidolla. Tarvittaessa konsultoimme asiakasta katsastukseen liittyvissä ongelmatilanteissa.

 

Palveluihimme kuuluvat

  • Kevyen ja raskaan kaluston katsastukset
  • Rekisteröintikatsastukset
  • Muutoskatsastukset

Hoidamme myös ajoneuvojen rekisteröinnit ja vakuutusasiat.

 

Nopeaa ja mukavaa asiointia

Ennen asemalle tuloa varmista, että käytössä olevan ajoneuvon ajoneuvovero ja liikennevakuutusmaksut on suoritettu. Katsastusta voit odottaa asiakastilassa vaikkapa kahvia nauttien ja lehtiä lukien. Kun katsastus on suoritettu, katsastusmies antaa sinulle katsastustodistuksen.

 

Hyväksytty päätös tarkoittaa, että ajoneuvosi on turvallinen liikenteessä. Mahdolliset pienet viat tulee korjata todistuksessa annettuun määräaikaan mennessä. Jos auto hylätään, viat tulee korjata ja jälkitarkastus tehdä 1 kuukauden sisällä määräaikaiskatsastuksesta.

 

Palvelemme myös ilman ajanvarausta

Voit varata ajan puhelimitse tai sähköisen ajanvarauspalvelumme kautta. Meille voit tuoda henkilö- ja pakettiauton katsastettavaksi myös ilman ajanvarausta. Tervetuloa käymään Keravan toimipisteessämme!